Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ένα ωραίο e-mail που μας έστειλε η Σπίθα 40 Εκκλησιωτών

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΠΙΘΑΣ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΤΩΝ
Η Σπίθα 40 Εκκλησιωτών στην 1η της συνεδρίαση της 10ης Μαρτίου, αποφάσισε:
1) Να συμμετάσχει στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία εναντίον τής Κάρτας τού Πολίτου, την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 13.00 στην πλατεία Αριστοτέλους. Ταυτόχρονα θα καλέσει τον λαό τής Θεσσαλονίκης και των υπολοίπων Δήμων τής Κεντρικής Μακεδονίας να πράξη το ίδιο. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΟΙ.
2)  Να υψώσουμε όλοι μας στα μπαλκόνια ή στα παράθυρά μας την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ κατά την διάρκεια τού εορτασμού τής Εθνικής μας παλιγγενεσία της 25η Μαρτίου. Ταυτόχρονα να καλέσουμε και όλους τούς γνωστούς, φίλους και συγγενείς μας να πράξουν το ίδιο.
Καλούμε ιδιαιτέρως τα αδέλφια μας Σπιθιστές τής Θράκης, Μακεδονίας, Ηπείρου, Κρήτης και νήσων τού Αιγαίου να πράξουν το ίδιο.
Ας αναδείξουμε, με την πράξη μας αυτή, την ημέρα τής 25ης Μαρτίου, ως την ημέρα-σύμβολο, έναρξης τού νέου εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα, εναντίον τού παγκόσμιου -αυτή τη φορά - τυράννου. 
3) ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΠΚΛΕΙΣΜΟΣ ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ).
Ο παγκόσμιος τοκογλύφος-δυνάστης μας κήρυξε τον πόλεμο, προκειμένου, αφού μας εξουθενώσει ως λαό και ως έθνος, να αρπάξει τη γη μας και την ψυχή μας.
Δεχόμαστε την ΠΡΟΚΛΗΣΗ και δεν θα τον αφήσουμε να πάρει ανάσα. Ξέρουμε ότι το ισχυρό χαρτί του, η οικονομία, είναι ταυτόχρονα η ΑΧΊΛΛΕΙΟΣ ΠΤΈΡΝΑ του. Συνεπώς, κανένας ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, δεν πρέπει να τού χρυσώνει τον βρόχο πού ήδη μας πνίγει.
Κηρύσσουμε ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ (μποϋκοτάζ), σε όλα τα γερμανικά, γαλλικά, βρετανικά, αμερικάνικα καταστήματα και προϊόντα.
4) Να στείλουμε όλοι μας επιστολή ή κάρτα προς το ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, με την οποία να δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους ηρωικούς κατοίκους τού νησιού. Να αναγκάσουμε έτσι το κράτος να έχει τακτική συγκοινωνία με το νησί και να δηλώσουμε προς όλες τις πλευρές και δη τούς Τούρκους, ότι το ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ είναι ΕΛΛΑΔΑ και όχι Μεσόγειος, όπως μας δήλωσε ο Νταβούτογλου.
Πράξετε και σεις το ίδιο.
Διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΓΙΣΤΗΣ
                   85 111
                   ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ
                   ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΑ
                   ΕΛΛΑΣ
Με Θερμούς Αδελφικούς-Συναγωνιστικούς Χαιρετισμούς
Σπίθα 40 Εκκλησιωτών
Η Σπίθα Βέροιας συμμετέχει αύριο στην διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Κάρτας του πολίτη και ετοιμάζει δράσεις και για τα υπόλοιπα θέματα που θέτει η Σπίθα των 40 Εκκλησιωτών. Ευχαριστούμε για το μήνυμα, καλή συνέχεια στον αγώνα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε