Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Τώρα που οι εκλογές(sic) στην κατεχόμενη χώρα τελείωσαν, οι “υποσχέσεις” της κατοχικής συγκυβέρνησης έγιναν άνεμος, το επίχρισμα “Δημοκρατίας” στο “ΤΡΟΪΚΑΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ” ξεφτίζει, και ο λαός βρίσκεται αντιμέτωπος με τα ΖΩΤΙΚΑ – ΥΠΑΡΞΙΑΚΑ προβλήματα, τα δίπολα Κομματοκρατία-Δημοκρατία, Νεοταξίτικη Αυτοκρατορία – Εθνικό Κράτος αποκτούν πάλι εναργή υπόσταση !!
Και τα δυό διπολικά μοντέλα άσκησης εξουσίας κατ'ουσιαν διαφέρουν μόνο στην κλίμακα εφαρμογής τους και όχι στην φιλοσοφία τους που είναι η θυσία της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ στον βωμό της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ και των ορέξεών του.
Η Νέα Τάξη μισεί την Δημοκρατία και δεν το κρύβει ούτε το έκρυψε ποτέ. Απλά χρησιμοποιεί δημοκρατικά επιχρίσματα γιά να μακιγιάρει το βδελυρό πρόσωπο της ελέω χρήματος μονοκρατορίας της.

Αφορμή γι αυτό το κείμενο, έδωσε το μετεκλογικό σκηνικό, οι δηλώσεις προγραμματικές και μη και κυρίως οι πράξεις των υπαλλήλων της Τροϊκας(Κυβέρνηση – Κόμματα) με πιό πρόσφατες της δηλώσεις του κ Τσίπρα στη ΝΕΤ στις 11 του μηνός.
Μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης οτι ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί σαν ΑΝΑΧΩΜΑ στο ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ κύμα λαϊκης αντίδρασης η προβιά προβάτου δεν κρύβει τον κακό λύκο που είναι στο μαντρί πεινασμένος!
Και γιά να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ξεθεμελιώνει ένα μετά το άλλο τα κάστρα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και τώρα η μάχη δίνεται στο ΟΧΥΡΟ της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν πρόκειται γιά ΠΕΙΡΑΜΑ όπως πολλοί το ονομάζουν διακριτικά, πρόκειται γιά πραγματικό ΠΟΛΕΜΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ του Ελληνικού Εθνικού Κράτους.
Η παγκόσμιας κλίμακας ΝΕΑ ΤΑΞΗ επιβάλλει την παγκόσμια εξουσία της με την βοήθεια ντόπιων υποτακτικών, καλά αμειβόμενων, που στην περίπτωση της Ελλάδας είναι η Κυβέρνηση, τα Κόμματα, συλλήβδην τα στελέχη της ελληνικής Κομματοκρατίας.
Ο Παγκόσμιος Πόλεμος επιβολής της Νέας Αυτοκρατορίας, στον Ελληνικό χώρο παίρνει την μορφή του πολέμου της Κομματοκρατίας με την Δημοκρατία, του Πολιτικού προσωπικού της ντόπιας ολιγαρχίας εναντίον του λαού, της κομματικής βούλησης εναντίον της λαϊκής θέλησης.
Πως αλήθεια φθάσαμε απο τις επίσημες, πολλαπλές διακηρύξεις του Γ.Α.Π περί “επειγούσης ανάγκης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης” στην ωμή κυνική δήλωση του κ. Τσίπρα περί “ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ” στην “ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ” λαϊκή αντιδραση ή πόσο διαφορά έχουν τα ψεύδη του Γ.Α.Π “Λεφτά υπάρχουν” με την “Επαναδιαπραγμάτευση” της συγκυβέρνησης είναι εύκολο να απαντήσουμε: Ο πόλεμος του ΈΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ή αλλοιώς της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ με την ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ καλά κρατεί.

Έτσι μιά κυβέρνηση της Ν.Δ του 30%(ήταν 18% και έγινε τόσο με τις τρομοκρατικές επιθέσεις Γερμανών και Τροϊκανώνκαι με τις αυθαίρετα χαριζόμενες 50 έδρες,), του κατάλοιπου ΠΑΣΟΚ του 12% και της “εξαγνιστικά” συμβάλλουσας ΔΗΜΑΡ του μειλίχιου κ Φώτη αφού υφαρπάζει την λαϊκή ψήφο κάνει τις “Προγραμματικές της Δηλωσεις” ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!
Το κυρίαρχο κοινό συγκολλητικό στοιχείο της “Τροϊκανικής Συγκυβέρνησης” ξεχάστηκε πριν αλέκτωρ λαλήσει και οι Προγραμματικές Δηλώσεις του Σαμαρά ανακεφαλαιούνται σε δύο μόνο λέξεις “ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ(Ξεπούλημα της Ελλάδας)” και “ΛΙΤΟΤΗΤΑ(Ανθρωπιστικός όλεθρος των Ελλήνων)”.
Δεν θα περίμενε βέβαια κανείς και τίποτε περισσότερο από τον κ.Σαμαρά που στην πρώτη του δήλωση στο Ζάπειο μετά την νίκη του, έσπευσε να δηλώσει την “τήρηση της υπογραφής του” στην συμφωνία υποταγής της χώρας που είχε υπογράψει κατά τη πρώτη Μνημονιακή Συγκυβέρνηση και όταν, οικουρών λόγω του προβλήματος υγείας , έστελνε καινούργια επιστολή υποταγής στην τελευταία Σύνοδο Κορυφής.
Δεν θα περίμενε βεβαίως κανείς και τίποτε καλύτερο απο το ΠΑΣΟΚ που μπρός στον κίνδυνο ποινικών διώξεων στελεχών του και τον κίνδυνο τέλειας εξαφάνισης απο τον πολιτικό χάρτη θα έκανε να πάντα να βρεθεί στην εξουσία.
'Αλλωστε και ο κ. Βενιζέλος είχε βάλει και την δική του υπογραφή στην “Συμφωνία Υποτέλειας” μαζί με τον κ. Σαμαρά.
Η περίπτωση όμως της ΔΗΜΑΡ ξενίζει κάποιους και θλίβει περισσότερους.. Όμως δεν ξενίζει αυτούς που θυμούνται την ένθερμη υποστήριξή της στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον του Καντάφι και τις πρόσφατες ευχές της γιά την ανατροπή του Άσαντ! Είναι ένα κόμμα “Δήθεν” Αριστεράς που έδωσε στέγη σε πρώην ΠΑΣΟΚΟΥΣ και άλλες “Δημοκρατικές Συστημικές Δυνάμεις” και μετέτρεψε με την λυδία λίθο που διαθέτει τις αντιμνημονιακές ψήφους σε μνημονιακές!!

Και ερχόμαστε στην “Αξιωματική Αντιπολίτευση” του ΣΥΡΙΖΑ, το πολυδιαφημισμένο αποκούμπι του μαχόμενου λαού μας γιά μια ανατροπή της Εθνικής Υποτέλειας και Ευτέλειας, γιά μιά Οικονομική Ανάπτυξη που θα ξαναφέρει αισιοδοξία και προοπτική στην πατρίδα.
Φυσικά ολοι γνωρίζουμε τις Διεθνιστικές ιδεοληψίες πολλών συνιστωσών του, τις προβληματικές του θέσεις σε ζωτικής σημασίας κεφάλαια εξωτερικής πολιτικής(Θράκη-Μακεδονικό) και μεταναστευτικής πολιτικής(Υπατία-Σμίξιμο οικογενειών μεταναστών-Χαρτιά στους λαθρομετανάστες κλπ).
Όλοι θυμόμαστε την άρνηση κατ'ουσίαν του ΣΥΡΙΖΑ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη γιά την συγκρότηση ενός Παλλαϊκού Μετώπου Ανατροπής της Εθνικής Υποτέλειας(νέο ΕΑΜ) στα πλαίσια της ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α που θα γκρέμιζε τα κομματικά τείχη και τους ιδεολογικούς διαχωρισμούς προς χάριν του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα που ένα Παλλαϊκό Μέτωπο πρέπει να δώσει νικηφόρα!!
Πολλοί την στάση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α την ερμήνευσαν σαν μυωπική, μικροκομματική και εν πάσει περιπτώσει εντασσόμενη στην ιδεολογική αγκύλωση της “ιστορικής αριστεράς” να γεννά ή να εγκρίνει εκ των υστέρων την “νομιμότητα” κάθε γενόμενου λαϊκού κινήματος.
Αυτή είναι η “ευγενικότερη” ερμηνεία, γιατί υπάρχει και η σκληρότερη που βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ ώς ένα μεγάλο κομμάτι, πόλο πλέον , της ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Ελλάδα που κινείται μέσα στα πλαίσια που χαράζει η Ν.Τ.
Είναι η Αντίθεση της Θέσης που το σύστημα δημιουργεί γιά να προκύψει η Σύνθεση που επιθυμεί!!
Τι συζητούσε ο κ. Τσίπρας κεκλεισμένων των θυρών με τους πρεσβευτές των G20 προεκλογικά;
Η αποσιώπηση αναφοράς στην κατάλυση της Εθνικής Κυριαρχίας που είναι η σοβαρότερη συνέπεια των μνημονίων είναι τυχαία;
Είναι αλήθεια η χρηματοδότηση της προεκλογικής του καμπάνιας απο την κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων και η εμπλοκή αμερικάνικης εταιρείας που ειδικεύεται με το αζημίωτο στην προώθηση νέων ηγετών σ'ολο τον κόσμο που θα υπακούουν στην Ν.Τ;
Και σαν να μην έφταναν αυτά ήλθε η ίδια η “ειλικρινής” δήλωση του κ.Τσίπρα στην ΝΕΤ στις 11 Ιουλίου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδρασε σαν “ ΑΝΑΧΩΜΑ” στο “ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ” κύμα λαϊκης οργής. Οποίαν χρείαν μαρτύρων έχομεν;

Από την ελάσσονα αντιπολίτευση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούν να έχουν αμείωτη την πατριωτική ρητορική τους και να προκαλούν το σύστημα με προτάσεις νόμου γιά την άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, όμως το κοινοβουλευτικό τους μέγεθος επιτρέπει προς το παρόν να λειτουργούν σαν αφαλιστική δεικλίδα εκτόνωσης της λαϊκής-πατριωτικής δυσαρέσκειας.
Το ΚΚΕ με την διεθνικστική, ταξική οπτική αλλά κυρίως εγκλωβισμένο στον Κομματικό Δογματισμό αδυνατεί να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει το λαϊκό – πατριωτικό κίνημα, το οποίο πολλάκις λοιδωρεί(πχ κίνημα πατάτας).
Η Χ.Α γνήσιο τέκνο της Προδοτικής Κομματοκρατίας με την την πατριωτική προβειά που φορά δεν κρύβει τον λύκο της Φασιστικής Διεθνιστικής της ιδεολογίας.

Για μιά ακόμα φορά οι Έλληνες καλούμεθα να αναλάβουμε το Χρέος απέναντι στο Έθνος και την Ελλαδική Πατρίδα.
Καλούμεθα να επιλέξουμε ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ή ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ της Ν.Τ.
Το Κ.Α.Π που έγκαιρα ανίχνευσε τα πραγματικά διακυβεύματα της “οικονομικής κρίσης”, αγωνίζεται γιά Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία – Πατριωτική Αναγέννηση – Άμεση Δημοκρατία με ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΑΝΥΠΑΚΟΗ στην Κομματοκρατία και το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μέσα στον λαό μας.


Ιωάννης Αποστολόπουλος
Βέροια, 12 Ιουλίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε