Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Συνέλληνες,φίλοι

αφού σας μεταφέρω τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς της Κ.Ε του Κ.Α.Π-Μίκης Θεοδωράκης, και καθότι ή είσαι ελεύθερος ή είσαι ήσυχος όπως έλεγε ο Θουκυδίδης θα μου επιτρέψετε να είμαι ανήσυχος και να ανησυχήσω και εσάς απόψε!


2 χρόνια Μνημόνια και Σωτήριες επεμβάσεις των "εταίρων" μας και των ντόπιων συνεταίρων τους και το χρέος της χώρας απο το 115% του ΑΕΠ πρέπει να είναι γύρω στο 160% ,1 στους 2 νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας είναι άνεργος,η ανεργία είναι πάνω απο 20%,κατά χιλιάδες η εκπαιδευμένη με χρήματα του λαού νεολαία μας ξενητεύεται,οι άστεγοι είναι χιλιάδες οι αυτοκτονίες λόγω κρίσης είναι αυξημένες 20%.


Άρα τα μνημόνια απέτυχαν αν ο σκοπός του ήταν να βοηθήσουν την χώρα και τους πολίτες ή πέτυχαν άν ο σκοπός τους ήταν η προετοιμασία της τελευταίας πράξης του ΔΡΑΜΑΤΟΣ που δεν είναι παρά η εκποίηση της Ελλάδας, η φυσική εξόντωση ή η υποδούλωση στην καλύτερη των περιπτώσεων των Ελλήνων.


Φίλοι, το ΔΝΤ και ο ΠΟΕ και τώρα τελευταία δυστυχώς και η Ε.Ε στοχεύουν στην εκποίηση κρατών, στη μετατροπή της δουλειάς σε δουλεία και την φυσική εξόντωση,καθυπόταξη ή ομογενοποίηση μέσα στην Νταξίτικη σούπα των λαών.


Δυστυχώς η πατρίδα έγινε το πειραματόζωο στην επίθεση της ΝΤ και στην γηραιά ήπειρο .

Πειραματίζονται με την αντοχή της Δημοκρατίας που στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους,δοκιμάζουν τα ΧΡΕΗ(πραγματικά ή πλασματικά) ως υπερόπλα παγκόσμιας επιβολής εξουσίας της ολιγαρχίας του χρήματος, χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ και το ντόπιο προδοτικό πολιτικό προσωπικό ώς 5η φάλαγγα!!.


Τοποθετούν τραπεζίτες σε θέσεις πολιτικής εξουσίας, κάνουν κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα, με τα ΜΜΕ πραπληροφορούν, με τα μνημονιακά κόμματα και τις άκυρες υπογραφές τους εκφοβίζουν τον λαό μας.


Συμπατριώτες κλείστε τις τηλεοράσεις,κλείστε και τ' αυτιά σας στα ψεύδη ,σκεφθείτε ορθολογικά και βασιστείτε στην εμπειρία σας και κυρίως πολεμείστε τους όρθιοι με κάθε νόμιμο μέσο και με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Δείξτε στην κα Μέρκελ του 4ου ΡΑΪΧ ότι δεν είμαστε παιδάκια που τους παίρνουν το κλειδί του αυτοκινήτου,αλλά λαός περήφανος με πολιτισμό και κυρίως ιστορική μνήμη


Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΟΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ δεν συνιστούν ΝΟΜΙΚΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ούτε ΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΕΘΝΩΣ. Όλα ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ και εδώ είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ. Τι θέλουμε; ΕΛΛΑΔΑ ή ΤΡΟΪΚΙΣΤΑΝ;

Ελεύθερους, ανεξάρτητους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ή ΔΟΥΛΟΥΣ ;


Σας παρακαλώ μην υποκύψετε στα ΨΕΥΔΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ και στους ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ


Γράφει:Ιωάννης Αποστολόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε