Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!

Για όσους ακόµη επιθυµούν να σκέφτονται κοµµατικά ή απλά δεν µπορούν να σταµατήσουν τον εαυτό τους από το να το κάνει, παρακαλώ κοιτάξτε αυτήν την υπέροχη φωτογραφία που υπάρχει ως συνοδεία προς το άρθρο.
Είναι η απόλυτη απεικόνιση της νέας τάξης πραγµάτων.
Πρώτα η Ελλάδα που φοβόντουσαν πιο πολύ ότι θα αντιδράσει (όπως σε ένα µικρό βαθµό έγινε) και µετά όλα τα υπόλοιπα πρόβατα της Ευρώπης πλην Γερµανίας και Γαλλίας (για την Γαλλία βλέπουµε, µιας και τα σενάρια περί υποβάθµισης της πιστοληπτικής ικανότητάς της, θα επανεξεταστεί στα τέλη Αυγούστου), θα ακολουθήσουν το παράδειγµα της χώρας µας, αργά ή γρήγορα.
Το σχέδιο λειτουργεί υπέροχα και απόλυτα, µε πολλά σενάρια για κάθε απρόβλεπτη κι ανεπιθύµητη αντίδραση της εκάστοτε κοινωνίας (ΜΑΤ, χηµικά, πλαστικές σφαίρες, οχήµατα εκτόξευσης νερού υπό µεγάλη πίεση,προβοκάτσια, καπέλωµα, υποβολή της κοινωνίας σε κατάσταση ΣΟΚ, κ।λ।π.).Το εφάρµοσαν εδώ, είδαν και τις πιθανές δυσκολίες και τώρα πάνε πιο διαβασµένοι από ποτέ, για να υποδουλώσουν ολόκληρη την υπόλοιπη Ευρώπη.
Να πάρουµε όµως τα πράγµατα από την αρχή.
Ας πάρουµε µια απίθανη πιθανότητα, ως αλήθεια κι ας εξετάσουµε την πραγµατικότητα, ως προς αυτήν την φανταστική υπόθεση.
Έχουµε έναν Οίκο Ανοχής. Σε αυτόν τον οίκο, εργάζονται πόρνες, τσατσάδες και µπράβοι. Σε αυτόν τον Οίκο, έρχονται και πελάτες, οι οποίοι και συντηρούν τον Οίκο, µε τα χρήµατά τους.
Για το ποιες πόρνες θα έχουν τους περισσότερους πελάτες, αποφασίζουν οι τσατσάδες, που µε τις αξιολογήσεις τους, βαθµολογούν τις πόρνες. Σύµφωνα µε τις βαθµολογίες αυτές, οι πελάτες διαµορφώνουν άποψη και πηγαίνουν στην µία ή στην άλλη πόρνη.
Όταν µια πόρνη αρχίζει κι επαναστατεί, τότε ο Οίκος, στέλνει τους µπράβους του και «καθαρίζουν» την κατάσταση.
Όταν ένας πελάτης δώσει τα χρήµατά του, τα οποία τα δίνει στην τσατσά, η πόρνη δεν µπορεί να κάνει τίποτε άλλο, από το να αποδεχτεί τον πελάτη και να τον ικανοποιήσει.
Τα χρήµατα, δεν τα παίρνει ποτέ η πόρνη।Όσο και αυτή αν ευθύνεται για τα έσοδα του Οίκου। Πάντα τα παίρνει ητσατσά και τα δίνει στον Οίκο. Εκείνη παίρνει όσα χρειάζεται για να ζήσει και να έχει ένα σπίτι να κοιµάται και τροφή να τρώει.
Όταν µια πόρνη έχει χαµηλή αξιολόγηση, είναι αναγκασµένη να δουλεύει αποκλειστικά και µόνον για τον Οίκο, µέχρι να πάρει πάλι µια καλή βαθµολογία। Όσον καιρό κρατάει αυτό, η πόρνη παίρνει δάνεια από τον Οίκο, µε πολύ υψηλό τόκο, τα οποία είναι αναγκασµένη να αποπληρώσει µε κάθε τίµηµα, ακόµη και µε την προσωπική της περιουσία.
Βέβαια οι τσατσάδες, κάνουν αρνητικές αξιολογήσεις, όχι αξιοκρατικά, αλλά σύµφωνα µε το συµφέρον του Οίκου. ∆ηλαδή, όσο πιο ποθητή είναι µια πόρνη, τόσο πιο κακό βαθµό της δίνουν κι όσο πιο αδιάφορη είναι µια πόρνη, τόσο πιο πολύ την αφήνουν στην ησυχία της.
Σας θυµίζει τίποτε αυτό;
Μήπως αναγνωρίζετε την Ελλάδα µας ως µια από τις πόρνες;
Η παγκόσµια διακυβέρνηση, είναι εδώ.
Το παγκόσµιο νόµισµα, αποτελεί ήδη πρόταση, ως λύση στην οικονοµική κρίση.
Η λέξη «Εθνικό», έχει πια εκλείψει.
Τον ρόλο του κυβερνήτη, έχουν πάρει προ πολλού οι οίκοι αξιολόγησης, οι τράπεζες, οι µεγαλοεπενδυτές, οικάτοχοι των ασφαλίστρων κινδύνου, κ.λ.π
Το ντόµινο των οικονοµιών, δεν είναι καθόλου τυχαίο γεγονός.
Είναι καλά ενορχηστρωµένο και πλησιάζει στο τέλος τήςπαράστασης.
Οι Εθνικές οικονοµίες, ήταν το αγκάθι τής επιβολής της.
Τώρα όµως που αυτές καταρρέουν, οι νεοταξίτες έχουν φθάσει προ των πυλών και συγκεκριµένα της πίσω πόρτας, την οποία αφήνουν ανοικτή οι Εθνικές κυβερνήσεις. Με το να επιτρέπουν τους οίκους αξιολόγησης και τις τράπεζες µε τους κερδολάγνους να καιροσκοπούν, είναι εµφανές ότι συµµετέχουν κι αυτοί στην ορχήστρα (πρώτα τροµπόνια)।Οι κυβερνήσεις των χωρών µελών της ΕΕ, έχουν επιδοθεί σε ξεπούληµα των χωρών τους και άνευ όρων παράδοσή τους.
Πέφτει η µια οικονοµία µετά την άλλην। Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρος, Αµερική, Κίνα, Γαλλία, Ιρλανδία, Ισλανδία, Νορβηγία και οι υπόλοιπες έρχονται.
Είναι τυχαίο πως σε όλες τις χώρες του κόσµου, η κεντρική τους τράπεζα είναι ιδιωτική, αντί να είναι κρατική;
Πως είναι δυνατόν µια χώρα να ορίζει τον εαυτό της, όταν δεν ορίζει το νόµισµά της, τον χρυσό της, την οικονοµική της πολιτική;
Κοιτάξτε την εικόνα για άλλη µια φορά και συνειδητοποιήστε πως το σύστηµα χρειάζεται όλους τους πολιτικούς σε µια χώρα και τόσους ακριβώς διαθέτει.
Αν υπάρχουν και µια ή δυο εξαιρέσεις (λέω αν), τότε αυτές είναι τόσο αδύναµες να ακουστούν που δεν βγάζουν ήχο οι φωνές τους. Ζουν και µε τον φόβο, δεν συσπειρώνουν, ούτε συσπειρώνονται.
ΜΜΕ δεν υπάρχουν, εισαγγελείς δεν υπάρχουν, πατριώτες δεν υπάρχουν, πνευµατική ζωή δεν υπάρχει,
Έλληνες δεν υπάρχουν κι έτσι συνεχίζουν να υπάρχουν αυτοί και να κατρακυλάνε καθηµερινά την χώρα µας ολοένα και πιο χαµηλά.
Μόνο που όταν λέµε την ΧΩΡΑ µας, εννοούµε ΕΜΑΣ, τους ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ, τα ΠΑΙ∆ΙΑ ΜΑΣ, τα παιδιά των παιδιών τους κι όλες τις υπόλοιπες γενιές για τα επόµενα χρόνια.
Ακόµη πιστεύετε στα κόµµατα;
Ακόµη πιστεύετε σε γιωργάκηδες, αντώνηδες, τσίπρες,καρατζαφέρηδες και τους υπόλοιπους µπαµπουίνους;
∆εν υπάρχουν όλοι αυτοί. Είναι διακοσµητικοί, ώστε να µην φαίνονται αυτοί που είναι από πίσω τους.
Στην γλώσσα των επιχειρήσεων, είναι οι λεγόµενοι "ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ" ...Πως είναι ο λαυρεντιάδης ένα πράγµα ή πολλοί ακόµη πρόεδροι που φέρονται να είναι τα αφεντικά διαφόρων τραπεζών; Έτσι ακριβώς. Όπως παλαιά µε τα αυτόφωρα στα νυκτερινά κέντρα που έβαζαν τους "ΑΥΤΟΦΟΡΑΚΗΔΕΣ", κάτι «κουρασµένα παλικάρια» καιπερίµεναν πότε θα έρθει η αστυνοµία για να ζητήσει τον υπεύθυνο του καταστήµατος ώστε να περάσει την νύκτα στο αυτόφωρα και να βγάλουν κι αυτοί έτσι ένα µεροκάµατο.
Κοιτάξτε την φωτογραφία ξανά και ξανά και ξανά. Μπας και συνέλθετε λίγο από τον ύπνο τον βαθύ.
Τυχαία λέτε να µην µπήκε η Αγγλία στο ευρώ; Εκείνοι απλά υποβάθµισαν µόνοι τους την λίρα και µέχρι τώρα γλιτώνουν τα χειρότερα. Τουλάχιστον, ελέγχουν το νόµισµά τους. Εµείς είµαστε έρµαια της βουλής των καιροσκόπων και των κερδοσκόπων, ελλήνων και ξένων.
Ξυπνήστε!
Και µην πείτε ότι δεν γνωρίζατε .... Θα λέτε ψέµατα στους εαυτούς !!!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ Έλληνες, πριν να είναι πολύ αργά;


Αναδημοσίευση από tsantirigr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε