Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση Συνέλευσης Αλεξανδρείου Σπίθας Βέροιας

Στις 15/6/11 έγινε η 5η τακτική Συνάντηση της Αλεξανδρείου Σπίθας Βέροιας και 1η από της
επισήμου αναρτήσεως της στον ιστότοπο της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα παρακάτω:
1. Ανάλυση των επίκαιρων πολιτικών εξελίξεων στη χώρα.
2. Δράσεις που εντάσσονται στον αγώνα για την επαναφορά στην Συνταγματική Νομιμότητα.
3. Θέσεις της Σπίθας πάνω στο Οργανωτικό και την Στρατηγική-Ιδεολογική στόχευση της Κίνησής μας εν όψει της Α' Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών.
4. Εξουσιοδότηση των εκπροσώπων μας να συντάξουν γραπτώς και να υποστηρίξουν τις Θέσεις της Σπίθας στην Α' Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
5. Συμμετοχή της Σπίθας στην οργάνωση και εν γένει προετοιμασία της επίσκεψης του εμπνευστή της Κίνησης μας Μίκη Θεοδωράκη στην Νάουσα στις 26 Ιουνίου 2011

Όσον αφορά το 1.
διαπιστώθηκε η ωριμότης του Ελληνικού Λαού στην διεκδίκηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας , στην διατράνωση της χειμαζόμενης και αμφισβητούμενης από το Σύστημα Εξουσίας Συνταγματικά κατοχυρωμένης Λαϊκής Κυριαρχίας και στην ανάδειξη της Ιστορικής Αναγκαιότητας της Πατριωτικής Παλλιγενεσίας. Ταυτόχρονα διαπιστώθηκε η πλήρης Ανεπάρκεια και εν πολλοίς εγκληματική Ιστορική Ανευθυνότις των Πολιτικών Ταγών και του Συστήματος Εξουσίας γενικά.

Όσον αφορά το 2. αποφασίστηκε:
α. Αποστολή Εξωδίκου στους Βουλευτές του Ν. Ημαθίας
β. Έκδοση Ψηφίσματος Διαμαρτυρίας προς τους 300 της Βουλής

Όσον αφορά τα 3. και 4. έγινε κατ'αρχήν αποδοχή των θέσεων της Συμβουλευτικής Επιτροπής της Κίνησης μας με εμπλουτισμό ιδεών σε επιμέρους θέματα που θα μεταφερθούν προφορικά και γραπτά από τους Εκπροσώπους μας στην Α' Πανελλαδική Συνδιάσκεψη στις 18 και 19 Ιουνίου 2011.

Όσον αφορά το 5. η Σπίθα μας ήδη θέτει τις δυνάμεις της στην αρτιότερη και επιτυχέστερη οργάνωση του κορυφαίου γεγονότος για την περιοχή της Ημαθίας που είναι η πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Μίκη μας.

Τέλος ορίστηκε η επόμενη συνάντηση μας για την Τρίτη 21/6/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε