Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει o Ιωάννης Αποστολόπουλος
Η πολυαναμενόμενη τελευταία απόφαση της Ε.Κ.Τ, κατά μερικούς προσωπική επιτυχία του προέδρου της Μάριο Ντράγκι και νίκη του Γαλλοβελγικού άξονα, προαποφασισμένη από την “Παγκόσμια Διακυβέρνηση” και υλοποίηση “συνταγής” της
Goldman Sachs σύμφωνα με άλλους, είναι γεγονός.

Η αγορά ομολόγων από την Κεντρική Τράπεζα διάρκειας έως και τριών χρόνων είναι μιά σημαντική εξέλιξη που διασαφηνίζει προθέσεις της Νέας Τάξης και φωτίζει τον δρόμο που το Έθνος μας πρέπει να βαδίσει αφού σηκωθεί στα πόδια του.
Η επαναγορά ομολόγων από την Ε.Κ.Τ σημαίνει ότι το Παγκόσμιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα επανεπιβεβαιώνει την “υποστήριξη” του στο Ευρώ, δημιούργημα άλλωστε δικό του, στην προσπάθεια απόλυτου ελέγχου του παγκόσμιου πλούτου με τελικό σκοπό την επιβολή της Νέας Τάξης που προβλέπει άλλωστε και την εισαγωγή του Globo (παγκόσμιο ενιαίο νόμισμα).
Από εδώ και πέρα κάθε συζήτηση γιά Ευρώ ή Δραχμή στην Ελλάδα αλλά και κάθε συζήτηση για διάλυση της Ευρωζώνης σε παγκόσμιο επίπεδο μάλλον έρχεται σε δεύτερο πλάνο αν δεν αποκτά καθαρά ακαδημαϊκό χαρακτήρα.
Η Νέα Τάξη θέλει το Ευρώ και μάλλον αυτό θα επιβιώσει, τουλάχιστον μέχρι την παγκόσμια νομισματική ένωση που η μελλοντική Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιβάλλει.


Τι σημαίνει όμως η απόφαση της Ε.Κ.Τ γιά την Ελλάδα πέραν της αποκάλυψης της “μπλόφας” της Μέρκελ και των Ευρωπαίων “εταίρων” για επιστροφή στη Δραχμή και αποβολή από την Ευρωζώνη; Τι προκλήσεις αντιμετωπίζουμε ώς Έθνος;
Η απόφαση Ντράγκι δεν αλλάζει την εικόνα που ώς Έλληνες έχουμε μπροστά μας, ίσως όμως να την κάνει “καθαρότερη” και “προφανέστερη” σε μεγαλύτερες λαϊκές μάζες που κατ' ανάγκη θα ριζοσπατικοποιούνται πρός την εθνικά επιβεβλημένη κατεύθυνση.
Η Νέα Τάξη έχει γυρίσει το ρολόι της Ελλάδας στο δεύτερο μισό του περασμένου αιώνα.
Η φτωχοποίηση με επιστροφή στο βιοτικό επίπεδο του 1960, η αποδόμηση έως πλήρους ισοπέδωσης του κράτους (ακόμα και του σκληρού πυρήνα του),η αποκεφαλαιοπήση της όποιας ελληνικής επιχειρηματικότητας υπήρχε, η διάλυση του πρωτογενούς τομέα που εγείρει και προβλήματα διατροφής του πληθυσμού σε μιά ενδεχόμενη “κρίση” και το ξεπούλημα κυριολεκτικά της εθνικής περιουσίας ολοκληρώνουν το σκηνικό του εγκλήματος το οποίο σχεδιαζόταν απο δεκαετίες από την προδοτική ντόπια πολιτική νομεκλατούρα της Ελληνικής Κομματοκρατίας (κατ'ευφημισμόν Ελληνικής Δημοκρατίας).
Το έγκλημα δεν είναι άλλο από την διάβρωση της εθνικής ταυτότητος και τον έλεγχο των στρατηγικών ανάπτυξης του ελληνικού λαού με τελικό σκοπό την τελική του καθυπόταξη άν όχι και φυσική εξόντωση αν οι ανυπότακτοι Έλληνες επεδείκνυαν την ιστορική τους αντοχή.
Ουσιαστικά ώς Έλληνες έχουμε αφεθεί να παρασυρθούμε σε “ετεροκαθορισμό” όσον αφορά την εθνική μας ταυτότητα και με την ανοχή μας στην ξενόδουλη κάστα των πολιτικών της ελληνικής κομματοκρατίας παραδίδουμε και το ελλαδικό κράτος στους σχεδιασμούς της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Δεν είναι τυχαία η ευρεία διάδοση των τούρκικων σειρών στα “ελληνικά” κανάλια, είναι όμως παγκόσμια μοναδικότητα να προσφέρουν σ'ενα λαό πνευματική “σαβούρα”( σειρές που υμνούν τον φονέα του λαού αυτού) και αυτός να μην έχει δύναμη να αποστρέψει καν το πρόσωπό του απ'αυτήν!
Ολόκληρη η νομική βάση συγκρότησης της ελληνικής κοινωνίας, έχοντας αποσαρθρωθεί από τη διαφθορά, την διαπλοκή με ιδιωτικά συμφέροντα και την κομματική λεηλασία του κράτους, έχει καταρρεύσει μπρός τα μάτια μας.
Μέσα σε μια τριετία, με μια υπογραφή ενός χαρτιού, του πρώτου Μνημονίου που οδήγησε στο δεύτερο , χωρίς καμία πολιτική και πολιτειακή νομιμοποίηση δόθηκε η χαριστική βολή στο “Νεοελληνικό Κράτος”.
Μάλιστα ο υπουργός που το υπέγραψε, ο απόγονος οικογένειας δοσιλόγων της προηγούμενης γερμανικής κατοχής, σήμερα βρίσκεται ουσιαστικά σε …πρόωρη συνταξιοδότηση και ειδικό καθεστώς φυσικής και νομικής προστασίας ο δε πρωθυπουργός του κάνει διακοπές και δίνει διαλέξεις ακριβοπληρωμένες γιά το πως καταστρέφεται ένα κράτος και προσβάλεται ένα έθνος και μάλιστα το ιστορικό Έθνος των Ελλήνων!!
Η συζήτηση περί του ευρώ και της δημοσιονομικής προσαρμογής, που συνεχίζεται στην Ελλάδα, δεν μπορεί να αφορά τους Έλληνες, στον κύριο όγκο τους, αφού δεν αλλάζει τους όρους μόνιμης φτωχοποίησης και πλεμποποίησης, που τους επιβάλλουν οι ευρωπαίοι επικυρίαρχοι που αγόρασαν τα χρέη τους από τους ιδιώτες διεθνείς δανειστές της Ελλάδας.
Η συζήτηση στην Ελλάδα θα πρέπει να γίνει πολιτική !!
Το πολιτικό σύστημα, όπως εδραζόταν στον δικομματισμό ΠΑΣΟΚ- ΝΔ, έχει καταρρεύσει.
Από την άλλη πλευρά τόσο οι κινήσεις στα Δεξιά όσο και στα Αριστερά του πολιτικο-οικονομικού συστήματος διαχείρισης, που συνεχίζει να ασκεί εξουσία, δείχνουν χαοτικές και αναποτελεσματικές ως προς το να δημιουργήσουν μια αναγεννητική στρατηγική για τους Έλληνες, μια επόμενη κατάσταση Δημοκρατίας, όπου θα υπάρχουν εγγυήσεις Ελευθερίας, Ευημερίας, Πολιτικής Αρμονίας, Εθνικής ανασυγκρότησης.
Με ένα ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλει να συγκροτηθεί σε ρεύμα νέας εθνικής και κοινωνικής συνεννόησης και συλλογικό ρεύμα αναδόμησης των Ελλήνων και τον εξτρεμισμό της φασιστικής Χρυσής Αυγής να κυριαρχεί στους δρόμους, και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις να την αναδεικνύουν σε τρίτο κόμμα, το αδιέξοδο πιστοποιείται.
Η πρόκληση του Έθνους των Ελλήνων μετά από τις παραπάνω προφανείς πολιτικές διαπιστώσεις θα μπορούσε να συνοψιστεί στην φράση:Είτε το έθνος θα δημιουργήσει επιτέλους ένα σύγχρονο Νέο Κράτος είτε το “Νεοελληνικό Κράτος”, της ξενόδουλης Κομματοκρατίας που υπηρετεί την προδοτική ντόπια ολιγαρχία και όχι τον ελληνικό λαό, θα αφανίσει τον ελλαδικό Ελληνισμό.
Και γιά να γίνουμε πιό σαφείς πατρίδα χρειάζεται και ο λαός μας πρέπει να απαιτήσει ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Αντί ο λαός να παρακολουθεί άναυδος την “προσβολή” της 3ης του Σεπτέμβρη από τους κομματικούς μηχανισμούς(δεν απέχει ο πρόσφατος “εορτασμός”) να απαιτήσει το νέο Σύνταγμα που πρωτίστως θα πρέπει να προβλέπει κατάργηση των κομμάτων.
Το τι επιπλέον θα περιλαμβάνει αυτό το Σύνταγμα θα αποφασίσει ο κυρίαρχος ενωμένος Ελληνικός Λαός.
Με βεβαιότητα πάντως το Πρωθυπουργοκεντρικό μοντέλο που ο Α. Παπανδρέου μέσω του τελευταίου Συντάγματος επέβαλε, δεν μπορεί παρά να αλλάξει.
Το αριστοκρατικό έθνος θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να χτίσει ένα νέο κράτος, που να αρμόζει στην ιστορία του και τις φιλοσοφικές αφετηρίες του.
Αυτό προϋποθέτει ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ που συνιστά και την μόνη πιθανότητα επιτυχίας όχι μόνο της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ αλλά και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ και της ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα αγωνίζεται για την Λαϊκη Ενότητα και Εθνική Αφύπνιση
και δεν θα σταματήσει να λειτουργεί σαν ο στρατηγικός καθοδηγητής του χειμαζόμενου λαού μας.
Οι ευθύνες μας εντός του Κ.Α.Π είναι ιστορικές, θα τολμούσα να ισχυριστώ προμηθεϊκές.
Όλοι μας, Σπιθιστές -τριες, Κ.Ε, Επιστημονικές Επιτροπές καλούμεθα να υπερβάλλουμε εαυτούς για το ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ που δικαιούται το Ιστορικό Έθνος των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε