Σάββατο 27 Απριλίου 2013

                           ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΠΙΘΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ



Τρία χρόνια κατάλυσης του Ελληνικού Κράτους και της Δημοκρατίας πέρασαν, με τον Ελληνικό Λαό μέσα στην δίνη του Σοκ και Δέους.

Στα δύο χρόνια από την ίδρυση της Σπίθας Βέροιας, ξεχυθήκαμε στους δρόμους και τις πλατείες σαν αποφασισμένοι πολίτες μαζί με τον απροσκύνητο λαό μας να βροντοφωνάξουμε το νέο ΟΧΙ στην καταπάτηση του Συντάγματος, στην υποδούλωση των Ελλήνων και την παράδοση της Εθνικής Ανεξαρτησίας με μοχλό κυρίως τα Μνημόνια.

Η Σπίθα Βέροιας, πρωτοπόρος μέσα στο Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη Θεοδωράκη, μπροστάρης στην ενημέρωση του λαού με πολιτικό-ιδεολογικό εργαλείο την Ιδρυτική Διακήρυξη του ηγέτη μας Μίκη Θεοδωράκη, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, με το ίδιο σθένος, την πατριωτική ζέση αλλά και την εμπειρία του αγώνα που συνεχίζεται.

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη πρώτο απ' όλους ενημέρωσε τον Ελληνικό Λαό γιά τον σκοτεινό και αδιέξοδο δρόμο που άνοιξαν τα Μνημόνια, που δεν οδηγεί παρά μόνο την υποδούλωση της χώρας, στην εξαθλίωση των Ελλήνων και την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου με τελικό σκοπό την ΕΞΟΝΤΩΣΗ του Ελληνκού Έθνους.

Η Σπίθα ήταν η πρώτη που πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει το Πατριωτικό Μέτωπο Αντίστασης ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ που θα ένωνε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ σ' ένα ποτάμι κάθαρσης που κορυφώθηκε στις 12 Φλεβάρη του 2012.

Η Σπίθα ήταν η πρώτη από τα κινήματα που μίλησε για την Α.Ο.Ζ και τον Νοέμβριο του 2012 σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα ειδικοί επιστήμονες απεκάλυψαν ότι ο ορυκτός πλούτος της χώρας είναι ταυτόχρονα, το φιλέτο που διεκδικούν από την χώρα οι δανειστές αλλά και μια σοβαρή διέξοδος από την οικονομική-πολιτική υποδούλωση του ελληνικού λαού.

Μετά την Δήλωση του ηγέτη μας Μίκη Θεοδωράκη στις 30 Μάρτη του 2013, αναλαμβάνοντας την Ιστορική Ευθύνη, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ:

  1. Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ο φυσικός ηγέτης του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα.
  2. Η Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος είναι η Ιδεολογική Βάση και η αφετηρία της πολιτική μας δράσης η οποία θα διέπεται από τις αρχές της Δημοκρατίας.
  3. Συνεχίζουμε αταλάντευτοι τον Πατριωτικό Αγώνα που από διετίας ξεκινήσαμε, μέσα στους κόλπους του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών-Σπίθα σε συνεργασία και αδελφική συνεννόηση με τις Σπίθες όπου γης.
  4. Θεωρούμε απαραίτητη και επείγουσα μια Πανελλήνια Συνάντηση Σπιθιστών-Σπιθιστριών που θα καθορίσει με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες την πορεία μας.


Κάναμε πολλά, θα μπορούσαμε περισσότερα ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ στο ΜΕΛΛΟΝ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ για το καλό του Λαού και του Έθνους των Ελλήνων.

Υπογραφές μελών                                                                                     Βέροια 26 Απριλίου 2013

(Τηρούνται στο αρχείο της Σπίθας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε