Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ

Ζούμε τον απόλυτο πολιτικό αμοραλισμό που φθάνει τα όρια της εθνικής προδοσίας.
Οι στυλοβάτες του σάπιου πολιτικού κατεστημένου προσπαθούν να μας πείσουν οτι είμαστε ελέφαντες.
Οι μεν ως "μωραί παρθένες" καμώνονται τους αντιμνημονιακούς όταν θα ψηφίσουν τα μέτρα της συμφωνίας της 26ης Οκτώβρη και θα βάζουν την υπογραφή τους στην υποταγή της χώρας.
Κοροϊδεύουν την νοημοσύνη μας δηλώνοντας συμπολίτευση και αξιωματική αντιπολίτευση,κοροϊδεύουν και την μνήμη μας λες και η ιστορική λήθη σκέπασε τις προ διετίας αταξίες της εξουσίας τους.
Απαιτούν αυτοδυναμία με το δημοκρατικό +50%!!!!

Οι δε επαναστάτες σοσιαλιστές ακόμα προσπαθούν να κλείσουν τη δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και διαρκώς την ανασταίνουν।Βρώμισαν το σοσιαλισμό τους με βαρβαρότητα।Με τον κληρονομικώ δικαίω και βάσης αρχηγό τους να παλεύει για την σωτηρία της χώρας , του πλανήτη αλλά κυρίως του εαυτού του।Με τους εκκολαπτόμενους δελφίνους να παραδέχονται τα λάθη αλλά και να αποποιούνται των ευθυνών τους.

Και οι δύο ακραιφνείς φύλακες της υποτέλειας , υπηρέτες και υπερασπιστές του συστήματος του "πάρ'τα όλα" και του εθνικού αφανισμού.

Και οι άλλοι ,"ορφαναί της αριστεράς" που με ουτοπικές και ανιστόρητες δοξασίες θα διορθώσουν το σάπιο σύστημα που καταρέει και το οποίο στην πράξη υπηρετούν.
Οι "αριστεροί αρχηγίσκοι" που επιχαίρουν για τα δείγματα και τα δήγματα των δημοσκοπήσεων αλλά η λέξη Πατρίδα , Έθνος τους προκαλεί αλλεργία θανάτου.

Είμαστε και εμείς οι Αγωνιστές του Εμείς , η συντριπτική πλειοψηφία του συνειδητοποιημένου λαού που παλεύουμε για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του συστήματος της Σαπίλας , της Υποτέλειας και της Κληρονομικής Ιδιωτικής Δημοκρατίας.
Τούτος ο τόπος , σταυροδρόμι και προμαχώνας του Πολιτισμού της Ευγένειας και του Φωτός με τον Πολιτισμό των Βαρβάρων καλούνταν πολλές φορές να διαλέξει τον δυνάστη του με το μαχαίρι στο λαιμό.
Εμείς διαλέγουμε τον Φιλοσοφικό Οικουμενισμό των Προγόνων μας , ακολουθούμε ευλαβικά την επιταγή "ΤΟΙΣ ΚΕΙΝΩΝ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΙ".
Άραγε μπορούμε να αντιτάξουμε στη Βαρβαρότητα τους και στο Εγώ , τον Πολιτισμό μας και το Εμείς।Μπορούμε να τους δείξουμε οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και ότι "ΣΕ ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΚΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ";

Γράφει η Μαρία Αποστολοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε