Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ;

Σπάνια παρακολουθώ τηλεόραση αλλά την περασμένη εβδομάδα άκουσα τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού προς τους ιθύνοντες των Βρυξελλών και δεν πίστευα στ΄ αυτιά μου: "Ο ελληνικός λαός είναι πολύ ώριμος πλέον και έχει καταλάβει ότι όλα αυτά γίνονται για το καλό του. Είναι απόλυτα σύμφωνος με τα μέτρα που επιβάλλαμε και θα συνεργαστεί με τον καλύτερο τρόπο για να βγει η χώρα από την κρίση..." Τα παραπάνω αποτελούν ακριβή μετάφραση από την άπταιστη αγγλική των όσων ανταπάντησε στον υψηλά ιστάμενο της ευρωπαϊκής ένωσης( μου διαφεύγει το όνομά του).

Ζούμε στιγμές ιστορικές, στιγμές ενός στημένου οικονομικού πολέμου. Είμαστε στη τελευταία πράξη ενός καλά οργανωμένου εγκλήματος που είχαν σχεδιάσει εδώ και χρόνια οι εχθροί του έθνους μας, και περίμεναν να βρεθεί η κατάλληλη χρονική περίοδος, για να εκτελέσουν το σατανικό σχέδιο τους Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά που οδηγούν τη χώρα και την κοινωνία από το κακό στο χειρότερο, ακούσαμε σαν ειρωνεία τα λεγόμενα του πρωθυπουργού. Άλλο δεν έχω να πω παρά μόνο ότι η εξήγηση δίνεται με δύο τρόπους. Η αναφέρεται σε άλλον λαό, ή ξέχασε ότι οι προϋπολογισμοί, αντιστοιχούν σε ανθρώπινα σύνολα.

Η νεότερη Ιστορία της Ελλάδας θα γράφει για έναν πρωτοφανή σιωπηλό πόλεμο, για ένα βρώμικο πόλεμο που καταδικάζει ένα ολόκληρο λαό σε μια γενικευμένη δυστυχία και εξαθλίωση. Οδηγούμαστε πλέον με μαθηματική ακρίβεια προς την ολοκληρωτική καταστροφή…

Τι πρέπει όμως να κάνουμε εμείς; Πρωτίστως δεν πρέπει να χάσουμε τον πόλεμο. Δεν πρέπει να σιωπούμε. Γιατί η σιωπή είναι συνενοχή και προδοσία ! Τα παιδιά μας ήδη ψάχνουν να αποδράσουν, σε χώρες τις Ευρώπης, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Εμείς οι υπόλοιποι ιθαγενείς αυτής της χώρας εργαζόμενοι και συνταξιούχοι δεν έχουμε που να πάμε!! Η χώρα οδηγείται πλέον σε επίπεδα πλήρους Βαλκανιοποίησης όσον αφορά μισθούς και συντάξεις και είμαστε αναγκασμένοι να υποστούμε τη στέρηση βασικών αγαθών.

”Αν οι βάρβαροι χάσουν τον πόλεμο έχουν πατρίδες να γυρίσουν πίσω. Εμείς όμως δεν έχουμε που να πάμε”, είπε πριν από τη Μάχη του Μαραθώνα(490 π.Χ) ο Αθηναίος στρατηγός Μιλτιάδης .

Αλήθεια,εμείς που θα οδηγηθούμε αν χάσουμε τον πόλεμο του 2011;

Γράφει ο

Αλέξανδρος Τρομπούκης


1 σχόλιο:

  1. Αλέξανδρε ή ΑΥΤΟΙ ή ΕΜΕΙΣ!!
    Ο αγώνας δε θα χαθεί , κι ας χάθηκαν κρίσιμες μάχες!! Δεν μπορεί να χαθεί , γιατί όπως είπε ο Μιλτιάδης ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ άν χάσουμε!! ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε