Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ 2011»

Ημέρες Δημοκρατίας

Με αφορμή τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα, γεννημένες από την ανάγκη σύγκλισης των κινημάτων για τη διέξοδο από την ελληνική κρίση , ο σύλλογος μας θα φιλοξενήσει μία από τις εκδηλώσεις των «ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΩΝ» που θα πραγματοποιηθούν φέτος από τις 15 Σεπτεμβρίου, που έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Δημοκρατίας.

Η εκδήλωση της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2011, θα ξεκινήσει με ξενάγηση στο αρχαιολογικό μουσείο της Βεργίνας, στις 18.00 -19.00 μ.μ. από τον κ. Δημήτρη Κακαγιάννη, (ιστορικός διπλωματούχος ξεναγός) .

Στις 19. 30 μ.μ. θα ακολουθήσει στο Δημαρχείο της Βεργίνας, χαιρετισμός του προέδρου του διοργανωτή συλλόγου, κ. Κουμπατή Στέργιου και ομιλία του κ. Κόκκα Γεωργίου, (Δικηγόρος - Σύμβουλος ανάπτυξης νέων Θεσμών Συντονιστής ΜΚΟ "Βήμα για Δημοκρατία Πολιτών", Εκπρόσωπος Κίνησης Πολιτών "Ευρωπαϊκή Συμπολιτεία, Αμεση Δημοκρατία" και "Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας" (Ε.Κ.Α.Δ.) Ιδρυτικό Μέλος Παγκοσμίου Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας (WDDM) και Δημοκρατικού Οράματος Ευρώπης (Direct Democratic Euro-Vision)
Συντονιστής Επιτροπής Τοπικής Δημοκρατίας Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Ιδρυτικό Μέλος Οικολόγων Εναλλακτικών (Οικοστροφη) και Οικολόγων Πράσινων Δικηγόρος Αρείου Πάγου και Συμβουλίου ΕπικρατείαςΔικηγόρος ΕΡΤ, ειδικευμένος σε Θέματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Περιβάλλοντος ).

Θ' ακολουθήσει συμπόσιο στον ξενώνα "ΟΛΥΜΠΙΑ "

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Κουμπατής Στέργιος

Email: Ellogosver@gmail.com Π.Τσαλδάρη 17 * Βέροια τκ 59100
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:698.0616.049 & 697.2846.291



Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων, Ανατολή Ιωακειμίδου τηλ. 697.7628.318

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε