Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Συγκέντρωση Σπίθας Νάουσας

Απόψε η Σπίθα έχει συγκέντρωση στη Νάουσα!
Η συγκέντρωση είναι στις 7:30μμ στο Κιόσκι.

Σήμερα που είναι η μέρα των αγανακτισμένων σε όλη την Ελλάδα στη Νάουσα η Σπίθα οργανώνει συγκέντρωση με θέμα την δημοκρατία και τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Στη συγκέντρωση θα έχουν όλοι την ευκαιρία να μιλήσουν, να πουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Απόψε κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος, δώστε το παρόν όπου μπορείτε!



10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8:44 π.μ.

    ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΠΙΘΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9:02 π.μ.

    Στη Νάουσα δεν έχει οργανωθεί διαμαρτυρία αγανακτισμένων. Φαντάζομαι πως αν είχε οργανωθεί η σπίθα σίγουρα θα συμμετείχε. Πάντως και αυτή τους η συγκέντρωση είναι μια καλή προσπάθεια δεδομένου ότι δεν έχει οργανωθεί στη Νάουσα τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9:31 π.μ.

    ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑ....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9:41 π.μ.

    Κι αυτοί απλοί άνθρωποι είναι. Προφανώς ήταν λίγοι και αυτό μπορούσαν αυτό έκαναν. Εσύ τι έκανες; Ως πολίτης τι έκανες; Μήπως απλά κατακρίνεις πίσω από το πληκτρολόγιο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10:26 π.μ.

    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΙΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΣΠΙΘΑ Κ.Τ.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10:40 π.μ.

    Σίγουρα είναι 2 διαφορετικά πράγματα, για μένα χρήσιμα και τα δύο. Οι αγανακτισμένοι κατάφεραν να βγάλουν χιλιάδες κόσμου στο δρόμο κάτι που η Σπίθα δεν μπόρεσε να κάνει. Οι αγανακτησμένοι όμως δεν έχουν διαμορφώσει κάποια πρόταση αντιμετώπισης της κατάστασης όπως έκανε η Σπίθα (προτάσεις αλλαγής συντάγματος,πρόταση για συμφωνίες με Ρωσία Κίνα, άρνηση δανειακής σύμβασης κλπ). Επίσης μην ξεχνάς ότι ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει μια σπίθα και υπάρχουν σπίθες και σπίθες. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες με μικροκομματικές συμπεριφορές και κάποιες που προσφέρουν πραγματικό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11:40 π.μ.

    οι αγανακτισμενοι δεν ειναι κομμα οπως η σπιθα για να κανουν προτασεις,ειναι ανθρωποι καθημερινοι της διπλανης πορτας και οχι "μαιντανοι των media" και ¨φωστηρες¨...ξερουν ομως τι θελουν για την ζωη τους
    Σκοπος μου δεν ειναι η αντιπαραθεση ουτε μαζι σου ουτε με κανεναν αλλο,απλα το σημερινο κινημα επαναλαμβανω δεν πρεπει να το μπερδευουμε με κανενα αλλο, ειναι κατι το αυθορμητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1:43 μ.μ.

    OK είσαι ανενημέρωτος η Σπίθα δεν είναι κόμμα!!! Δεν είναι καν κίνημα!! είναι κίνηση! Και είναι αυθόρμητη ο κάθε ένας αν το αποφασίσει μπορεί να βρει 5-10 φίλους και να κάνουν μια σπίθα δεν υπάρχει ούτε κεντρική γραμμή ούτε εντολές άνωθεν στις σπίθες. Η κάθε σπίθα αποφασίζει μόνη της τη δράση της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3:04 π.μ.

    pou einai oi aganaktismenoi ths naousas??? OLOI ENWMENOI sthn plateia!!!!! DEN plirwnoume ta xreh pou autoi dhmiourghsan!!!! APAITOUME logistiko elegxo twn ypotithemenwn xrewn mas!!!Einai paranoma ta xreh mas!!!! KSYPNHSTE sympolites mou!!!Enwmenoi na palepsoume gia auta pou dikaioumaste,gia auta pou palepsame o kathenas me ton tropo tou, gia to dikaiwma na zhsoume emeis kai ta paidia mas me aksioprepeia!!!!! As drastiriopoihthoune ta melh ths spithas, kai oxi mono, kai stn Naousa!!!As drasthriopoihthoume oloi mas!!!! kai osoi nomizoun oti i spitha einai komma as to psaksoun kalytera kai as min katafeugoun se grigores kai aneuthunes dhlwseis tromokratwntas ton kosmo. Na mazeutoume oloi sthn plateia shmera stis 6 to apogeuma eirhnika na antistathoume, na suzhthsoume, na doume pws mporei o kathe enas apo emas na voithisei me ton tropo tou.Oi presvyteroi me ta viwmata tous tis anamnhseis tous,oi neoi me tis idees tous, ta paidia me thn aisiodoksia, thn agnothta kai to xamogelo tous.OLOI MAZI MPOROUME!MPOROUME!
    Iwanna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8:48 π.μ.

    Είναι πολύ απλό να οργανωθεί κίνημα αγανακτισμένων και στη Νάουσα. Απλά μπείτε στο facebook φτιάξτε μια νέα εκδήλωση και καλέστε τους φίλους σας και ζητήστε να κάνουν κι αυτοί το ίδιο! Μην το αργείτε!! αν είχα φίλους Ναουσαίους στο fb θα το έκανα εγώ για σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συμβάλλετε στην αλληλοενημέρωση των πολιτών. Πείτε μας τι γνωρίζετε και τι πιστεύετε